Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 | By: Eva Krokidi

ΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ....συνέχεια!

Το θέμα της τριαρχικής νοημοσύνης συνεχίζεται με νέες δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα:

1. Στις 8 Μαρτίου η Σχολική Σύμβουλος θα συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι μέρος του συνολικού σχεδίου για την ενίσχυση του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας και με τις αρχές της τριαρχικής νοημοσύνης.

2. Στις 17 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη, στο Γυμνάσιο Αγ. Βασιλείου στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δειγματική διδασκαλία Οικιακής Οικονομίας, με την ενσωμάτωση στο μάθημα των αρχών της τριαρχικής νοημοσύνης. Την δειγματική θα πραγματοποιήσουνν ο λέκτορας του Χαροκοπείου κ. Δημήτρης Ζμπάινος, με την συνοδεία φοιτητριών του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το έγγραφο για τη συνάντηση αυτή θα λάβετε σύντομα.
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009 | By: Eva Krokidi

Η σημασία ενός ισορροπημένου διαιτολογίου στην καθημερινή ζωή των μαθητών/τριών»:Εκδήλωση στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πάτρας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών σας προσκαλεί σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί, στις 18 Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας με θέμα «Η σημασία ενός ισορροπημένου διαιτολογίου στην καθημερινή ζωή των μαθητών/τριών»
Το θέμα θα εισηγηθούν οι διαιτολόγοι του Π.Π.Νοσοκομείου του Ρίου κ.κ Κουτσοκώστα Βασιλική και Παρτσαλάκη Ιωάννα.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε απορίες και να λάβετε οδηγίες για θέματα διατροφής, που αφορούν ακόμη και σε εξειδικευμένες περιπτώσεις.

Την πρόσκληση έστειλε η συνάδελφος Χριστίνα Κτενά που είναι και υπεύθυνη για τη πρόσκληση!!!!
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2009 | By: Eva Krokidi

Νέο Σεμινάριο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Νέο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009.

Το σεμινάριο έχει θέμα:"Παχυσαρκία στην παιδική ηλικία και υποσιτισμός" και υλοποιείται σε συνεργασία με του Γιατρούς Χωρίς σύνορα και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο . Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί είναι το Αμφιθέατρο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και θα ξεκινήσει στις 10.00.

Θα ολοκληρωθεί στις 13.20 με ελαφρύ γεύμα.
Από το ΥΠΕΠΘ έχει σταλεί και επίσημη ανακοίνωση στα Γυμνάσια όλης της χώρας προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να το παρακολουθήσουν.
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2009 | By: Eva Krokidi

Σχετικά με την τριαρχική νοημοσύνη!

Στη σελίδα που υπάρχει στην ηλεκτρονική μορφή μάθησης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου θα βρείτε πολλά άρθρα σχετικά με την τριαρχική νοημοσύνη.

Η σελίδα αυτή είναι http://eclass.hua.gr/modules/document/document.php

Και στην ιστοσελίδα της Οικιακής Οικονομίας στην Εκπαίδευση θα βρείτε την παρουσίαση που μας έκανε ο κ. Δ. Ζμπάινος στην Επιστημονική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Αγ. Βασιλείου.