Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 | By: Vegan life style

Χαιρετισμός για την νέα σχολική χρονιά!


Αγαπητοί Συνάδελφοι-ισσες Καθηγητές-τριες Οικιακής Οικονομίας

Η οικογένεια, βασικό κύτταρο της κοινωνίας και η ποιότητα της καθημερινής της ζωής, βασικός σκοπός της επιστήμης της Οικιακής Οικονομίας, περνάει μεγάλη κρίση, η οποία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της πατρίδας μας.
Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς που μόλις ξεκινάει θα ήθελα να σας θυμίσω τον σημαντικό ρόλο που το μάθημα μας μέσα από τις γνώσεις και τις δεξιότητες που παρέχει η επιστήμη της Οικιακής Οικονομίας μπορεί να παίξει στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Η Οικιακή Οικονομία μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής ζωής της Ελληνικής οικογένειας αλλά και να ενισχύσει τις καθημερινές προσπάθειες για επιβίωση και ανάπτυξη.
Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα μαθήματα της Ηλεκτρονικής μας τάξης μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.wiziq.com θα συνεχιστούν κανονικά και φέτος αφού μας δίνουν την μοναδική ευκαιρία να είμαστε συνεχώς σε επαφή.
Σας καλώ και πάλι όλους και όλες να συμμετέχετε ενεργά και τις λεπτομέρειες συμμετοχής σας θα τις βρίσκετε πάντα στο blog μας: www.home-economics-hellas.blogspot.com.
Παράλληλα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι ιστοσελίδες μας θα συνεχίσουν να σας ενημερώνουν και να σας πληροφορούν για όλα τα θέματα που μας απασχολούν στην επιστήμη και στο μάθημά μας.
Σας καλώ όλους και όλες να είμαστε σε συνεχή επαφή με όλους τους τρόπους προκειμένου να αλληλοστηριζόμαστε και να παίρνουμε ανατροφοδότηση αφού μόνοι-ες μας μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά στοιχεία μέσα στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε.

Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία και πολλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.