Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 | By: Eva Krokidi

Διεκδικήσεις του κλάδου!!

Ευχάριστα νέα!!!! Πήρα αυτο το μήνυμα και σας το μεταφέρω. Σε συνομιλία μου με την κ. Γεωργιτσογιάννη πήρα την διαβεβαίωση για την θετική διάθεση του υφυπουργού στο μάθημα μας, και το σημαντικότερο, το γεγονός ότι ειναι γνώστης της αξίας της Οικιακής Οικονομίας και αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!Αθήνα, 10.11.08Προς:

κ.κ. Σχολικές Συμβούλους Οικιακής Οικονομίας

κ. Πρόεδρο του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και ΟικολογίαςΘα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε προσωπική συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, έθεσα υπόψη του τα θέματα που αφορούν στο μάθημα της Οικιακής Οικονομίας και στους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ 15:

1. Δεύτερες αναθέσεις μαθημάτων για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας (υπ' αρ. 118842/Γ2 Απόφαση):

1.1. Να ανατεθεί αντιστοίχως σε δεύτερη ανάθεση στους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας η διδασκαλία των μαθημάτων που διδάσκονται από τους κλάδους ΠΕ 10, ΠΕ 13 και ΠΕ 14.

1.2. Οι εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας, με βάση τα μαθήματα που έχουν διδαχθεί σε προπτυχιακό επίπεδο, να μπορούν να διδάξουν διάφορα μαθήματα σε ΕΠΑ.Λ.

2. Ορισμός Παρέδρου Οικιακής Οικονομίας στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
3. Αύξηση των θέσεων Σχολικών Συμβούλων ΠΕ 15.

Για τα θέματα αυτά επέδωσα επίσης σχετικό υπόμνημα.

Με τιμή,

Η Πρόεδρος του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας

του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου,Ευαγγελία Ν. Γεωργιτσογιάννη
Αναπλ. Καθηγήτρια

2 σχόλια:

green day είπε...

Μπράβο που το παντεπιστήμιο υποστηρίζει τις προσπάθεις του κλάδου μας!!!

Eva Krokidi είπε...

Ναι, ετσι νομίζω και εγώ! Και είναι η πρώτη φορά που εναρμονίζονται οι κινήσεις Πανεπιστημίου, Συλλόγου Αποφοίτων και Σχολικών Συμβούλων. Ας ελπίσουμε η ισχύς να είναι στην ένωση των δυνάμεων!