Τρίτη 17 Μαρτίου 2009 | By: Vegan life style

Δειγματική διδασκαλία Τριαρχικής Νοημοσύνης










Σήμερα, στο φιλόξενο Γυμνάσιο Αγ. Βασιλείου πραγματοποιήθηκε η Δειγματική Διδασκαλία του μαθήματος Οικιακής Οικονομίας. Την διδασκαλία του μαθήματος "διατροφή στους κύκλους της ζωής" έκανε ο Δημήτρης Ζμπάινος, με την βοήθεια δυο φοιτητριών του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Προηγήθηκε χαιρετισμός της Προέδρου του τμήματος κ. Ευαγγελίας Γεωργιτσογιάννη και ομιλία της με θέμα: " Οικιακή Οικονομίας και πολιτισμός".

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την δειγματική.




Επιτρέψτε μου τώρα, να σας πω λίγα λόγια καρδιάς για όσα έγιναν σήμερα.

Η σημερινή μέρα, η μέρα της δειγματικής διδασκαλίας με τις αρχές της τριαρχικής νοημοσύνης ήταν μια μοναδικά όμορφη μέρα.
Για πρώτη φορά, σχεδόν όλες οι καθηγήτριες και ο καθηγητής Οικιακής Οικονομίας του Νομού Αχαΐας με την παρουσία τους, την συμμετοχή τους και τη διάθεσή τους για αναβάθμιση του μαθήματος και της επιστήμης της Οικιακής Οικονομίας με έκαναν να αισθανθώ πολλή υπερήφανη. Με οδήγησαν να νιώσω συναισθήματα ανατροφοδότησης, μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω, να ονειρεύομαι, να αντέχω στα δύσκολα, να ελπίζω, να εύχομαι.
Η παρουσία της κ. Ευαγγελίας Γεωργιτσογιάννη, που μας έκανε την μεγάλη τιμή να είναι μαζί μας, με τις ιδέες που μας έδωσε, με έκανε να αισθανθώ για άλλη μια φορά, ότι δεν είμαστε μόνες-οι μας…είναι εκεί, με το Πανεπιστήμιο, και το τμήμα μας, στο πλάι μας, μας συμπαραστέκεται, είναι κοντά μας, σε όλα όσα προσπαθούμε τόσα χρόνια, νιώθοντας τόσες φορές, την απογοήτευση, την απελπισία για ένα μέλλον χωρίς φως. Όμως τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας είναι το πλάι μας, με την καλύτερη μορφή του. Με την ίδια την Πρόεδρο του.

Και από την άλλη, ο Λέκτορας κ. Δημήτρης Ζμπάινος. Ένα άτομο ενθουσιώδες, δυναμικό, με όνειρα και εκείνος, με διάθεση για την εισαγωγή νέων θεωριών που μπορεί να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις εκπαιδευτικές μας δυνάμεις.

Είμαι πολύ χαρούμενη απόψε. Γιατί για πρώτη φορά, ο συνδυασμός δυνάμεων, θεσμών, ανθρώπων, μαθητών και καθηγητών, έδειξε ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το θέλουμε!!! Να το θέλουμε και να επιθυμούμε πραγματικά.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!!! Μέσα από την καρδιά μου….